Thursday 29 June 2017

Startarium: Finanțare startup-uri | Recomandă un tânăr la TOYP 2017 | Profilul antreprenorului român (Studiu) | Din secretele antreprenorilor | Webinarii Google | Summit-ul Repatriot 2017



Sent from my iPhone

Begin forwarded message:

From: FNTM - Fundația Națională a Tinerilor Manageri <info@fntm.ro>
Date: 29 June 2017 at 09:32:25 EEST
To: <ionelaflood@gmail.com>
Subject: Startarium: Finanțare startup-uri | Recomandă un tânăr la TOYP 2017 | Profilul antreprenorului român (Studiu) | Din secretele antreprenorilor | Webinarii Google | Summit-ul Repatriot 2017
Reply-To: info@fntm.ro

Startarium: Finanțare startup-uri | Recomandă un tânăr la TOYP 2017 | Profilul antreprenorului român (Studiu) | Din secretele antreprenorilor | Webinarii Google | Summit-ul Repatriot 2017
 
                                                                                                 Deschide în browser
 
 
["Fundația Națională a Tinerilor Manageri"]
 
 
 
Delegația română organizată de FNTM în Germania s-a încheiat cu succes!
 
18 companii și instituții bavareze au fost vizitate săptămâna trecută de delegația română în domeniul panificației, organizată de FNTM și Herbertz Dairy Food Service, în Germania.
Cei 15 manageri români, din cadrul a 14 companii și asociații de profil, au văzut în cadrul firmelor bavareze echipamente și utilaje moderne de panificație și patiserie, metode de tratare a aluatului, procese de automatizare, echipamente second-hand și demonstrații de coacere. Delegația a vizitat și o școală de top specializată în formarea profesioniștilor din domeniul panificație și patiserie și a participat la un mini-târg de tehnologie.
Le mulțumim membrilor misiunii economice pentru implicare, iar partenerilor și companiilor bavareze pentru buna primire.
 
Mai multe detalii și imagini
 
Au început înscrierile pentru Ten Outstanding Young Persons (TOYP) 2017
 
Până în data de 15 august 2017 poți înscrie recomandările tale pentru competiția Ten Outstanding Young Persons (TOYP) 2017, organizată de Federația Junior Chamber International România - JCI România.

Tinerii, femei și bărbați până în 40 de ani, pot fi nominalizați într-una dintre cele zece categorii: Economie, afaceri, antreprenoriat | Politic, juridic, guvernamental | Academic | Cultural | Moral, protejare mediu | Protecția copiilor, pace, drepturile omului | Umanitar, voluntariat | Științific, tehnic | Auto-depășire | Inovații medicale.
 
Din 1983, Junior Chamber International (JCI) a premiat aproape 300 de persoane din 57 de națiuni, prin competiția TOYP .
 

Înscrie recomandările până pe 15 august
 
 
 
 
Înscrie-ți startup-ul pe platforma de crowdfunding creată de Startarium
 
Ai deja afacerea pusă pe picioare, dar te pregătești să lansezi un produs nou? Ești un candidat perfect pentru a iniția o campanie de crowdfunding.
În perioada 22 mai - 15 septembrie, orice campanie de crowdfunding încheiată cu succes pe Startarium intră automat într-o competiție, la finalul căreia vom recompensa cele mai îndrăznețe și convingătoare 6 proiecte.
Până în prezent 5 campanii s-au finanțat cu aproape 16000 de euro în doar 1 lună.
Startarium introduce mecanismul de dublare a fondurilor strânse prin crowdfunding: astfel, cele mai performante campanii care sunt finanțate cu succes de susținători, primesc o sumă suplimentară, egală cu obiectivul fixat pentru campanie, în limita a 4.000 de euro fiecare.
În primul rând, e o oportunitate nu doar de a strânge fonduri pentru afacerea ta, ci și de a-ți testa ideea și de a-ți recalibra viziunea. Este o soluție excelentă pentru oricine are o idee clară de business sau produs și nu-i lipsesc decât fondurile inițiale sau feedback din piață.
 
Află mai multe detalii despre cum poți obține finanțare pentru startup-ul tău
 
 
 
Studiu: Profilul antreprenorului român
 
Studiu REGnet.ro: Antreprenorul român este barbat în proporție de 63,17%, are între 30 și 49 de ani, iar firma sa are ca obiect de activitate în ultimii ani producția de software la comandă sau comerț online. 38,83 dintre antreprenorii români sunt femei.
 
Cele mai multe afaceri înfiinţate în ultimii ani, inclusiv în 2017, sunt legate de realizarea de software la comandă, comerţ clasic, comerţ online, iar apoi diferite tipuri de servicii (publicitate, intermediere sau design), arată datele REGnet.ro, firmă specializată în înfiinţări şi modificări de societăţi şi PFA.
 
Citește mai mult
 
Au început înscrierile pentru a doua ediție a Summit-ului RePatriot
 
Ediția 2017 este o continuare a Summit-ului RePatriot din 2016, în cadrul căruia 100 de antreprenori de top din Diaspora s-au întâlnit cu 100 de antreprenori de top din România, încurajând reconectarea Diasporei la mediul de afaceri românesc.
A doua ediție a Summit-ului Repatriot va începe în data de 5 octombrie 2017, la București. La lucrările Summit-ului vor fi invitați, alături de oameni de afaceri, reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, ai Parlamentului, ai administrației centrale și locale, reprezentanți din domeniul financiar-bancar, academic și cultural.
 
 
Mai multe detalii și înscriere
 
 
 
Webinariile YouTube și G Suite for Nonprofits via Google la Școala Digitală pentru ONG-uri
 
Joi, 29 iunie, de la ora 17, poți participa la un nou Wedinar ONG Online - Școala Digitală pentru ONG-uri: 10 sfaturi ușor de implementat pentru a obține vizibilitate pe YouTube.
 
Împreună cu Denis Murărescu, AdWords Sales Consultant Google România, descoperim bune practici în ceea ce privește vizibilitatea pe YouTube și trecem prin 10 tips-uri testate și ușor de implementat de către oricine.
Înscrierea la webinarii este gratuită pentru organizațiile înscrise în Programul TechSoup România.
 
Mai multe detalii și înscriere
 
Din secretele antreprenorilor: Apropie-te de firul ierbii, rămâi conectat la realitate - Andreea Roșca
 
Secretul e echilibrul. Sau, cum ar spune Dan Ștefan, cofondator al Autonom, "zoom in-zoom out". Capacitatea de a vedea imaginea de ansamblu și de a te focaliza pe detalii, "uneori extrem de mărunte, pentru a înțelege în profunzime și a nu pierde contactul cu realitatea".
 
Andreea Roșca vorbește cu 6 antreprenori despre importanța rămânerii în contact cu realitatea, cu nevoile concrete și nemulțumirile clienților.
 
 
 
Citește mai mult
 
 
 
Pulsul Comunității - cercetare privind calitatea vieții în București
 
Fundația Comunitară București a lansat în mai 2017 Vital Signs București, prima cercetare care colectează date publice din 12 domenii importante ale orașului,  analizate în anul 2016.
 
Construită pe baza unei metodologii folosite de fundațiile comunitare la nivel internațional, cercetarea surprinde situația calității vieții și identifică nevoi sau oportunități de acțiune în București.
 
Detalii și raportul cercetării
 
Catalogul surselor de finanțare ADR Centru pentru luna iunie 2017
 
Consultă Catalogul surselor de finanțare pentru luna iunie 2017, ce conține cele 4 secțiuni adresate societăților comerciale, autorităților publice, organizațiilor neguvernamentale și universităților.
Catalogul este actualizat lunar de ADR Centru.
 
Citește mai mult
 
 
Cazarelapensiune.ro | Tradiții și obiceiuri: Sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel
 
Azi, 29 iunie, este sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel, denumită popular Sânpetru. 
Petru - "Piatra" pe care Mântuitorul a zidit Biserica Sa, și Pavel - "Apostolul Neamurilor" au fost uciși din porunca împăratului Nero.
În România tradițiile se leagă numai de figura Sfântului Petru, a celui care a fost chemat de Isus Hristos să devină pescar de oameni, poate și pentru că Petru este fratele Apostolului Românilor - Sfântul Andrei.
La marile sărbători creștine, de Paști, de Crăciun, Bobotează, ori de Sânziene, tradiția spune că cerurile se deschid o clipă și îi putem vedea pe Dumnezeu și Sfântul Petru stând la masă.
Mai multe tradiții din țara noastră, atracții turistice și locuri de cazare în pensiuni, găsiți pe CazareLaPensiune.ro.
 
Citește mai mult
 
 
Maison 13, un spațiu îndrăzneț și multifuncțional
 
Maison 13 este locul în care arhitectura, designul, arta, cultura, fotografia și gastronomia se întâlnesc pentru a contura un stil de viață aparte. Am creat un spațiu dedicat evenimentelor ieșit din tipare, creativ și surprinzător, dar în același timp prietenos și primitor, acel "special place" unde detaliile fac diferența. 
 
Află detalii
 
 
Fundația Națională a Tinerilor Manageri
Dumbrava Roșie 2  
020463 București
info@fntm.ro
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
YouTube
 
 
Acest email a fost trimis la ionelaflood@gmail.com
De către Fundația Națională a Tinerilor Manageri
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2017 Fundația Națională a Tinerilor Manageri
 

No comments: