Wednesday 23 April 2014

Oferta speciala pentru "Dumnezeul de a doua zi", 27 aprilie



Hristos a Inviat!

 

RoEvents ofera prietenilor si colaboratorilor o oferta de BUY ONE GET ONE FREE la piesa  de teatru „Dumnezeul de a doua zi" de duminica, 27 aprilie!

 

Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti Codul promotional: tales

AICI: Leicester Square Theatre 

Când: Duminică 27 aprilie, 3.00 pm 

Bilete:  £ 20 

          £ 25 - Premium Tickets 

          £ 12.5 - Bilete reduse pentru studenţi 

Interzis minorilor!

 


 

După primirea extraordinară pe care a avut-o anul trecut la The Cockpit când s-a jucat două reprezentaţii cu casa închisă şi a impresionat crtica britanică, Dumnezeul de a doua zi/ Once Upon a Second Time de Mimi Brănescu revine la Londra pe 27 aprilie, direct în West End, la Leicester Square Theatre.

 

Piesa aparţine actorului Mimi Brănescu, cunoscut din filmele Noului Val Românesc, dar şi ca scenarist al serialului TV Las Fierbinti şi primul laureat al Ambasadei Irlandei la Bucureşti pentru dramaturgie.

 

Distribuţia este alcatuită din doi actori tineri, Vlad Zamfirescu (actor al Teatrului Bulandra) şi Mirela Oprisor (actriţă a Teatrului de Comedie din Bucureşti). Anul trecut criticul britanic Shaun Traynor a scris o cronica entuziasta despre spectacol în care lauda atât textul (a brilliant new play), cât şi interpretarea extraordinară a celor doi actori.

       

Vă aşteptăm cu drag la teatru!

Veronica

 

Best Regards

 

Veronica Costache

Director

 

 

Phone: 07703 465 057

veronica@ro-events.co.uk

www.ro-events.co.uk

 

Fb.: RoEvents London

 

Fb.: Alexz-Romaneste de la A la Z

 

 

No comments: