Monday 16 November 2020

Notificare de livrare UPS



 
 

Ai un colet care vine.

Data programată de livrare: Miercuri, 19/11/2020
 
Acest mesaj a fost trimis pentru a vă anunța că informațiile de expediere de mai jos au fost transmise către UPS. Coletul fizic poate sau nu a fost de fapt ofertat UPS pentru expediere. Pentru a verifica starea reală de tranzit a expedierii dvs., faceți clic pe linkul de urmărire de mai jos.

Faceți clic aici pentru detalii despre expediere și urmărire


Serviciul UPS: UPS la nivel mondial
Număr de colete: 1
Livrare programată: 19/11/2020
 

© 2020 United Parcel Service of America, Inc. UPS, marca UPS și culoarea maro sunt mărci comerciale ale United Parcel Service of America, Inc. Toate drepturile rezervate.

Toate mărcile comerciale, denumirile comerciale sau mărcile de servicii care apar în legătură cu serviciile UPS sunt proprietatea proprietarilor respectivi.

Vă rugăm să nu răspundeți direct la acest e-mail. UPS nu va primi niciun mesaj de răspuns. Pentru mai multe informații despre practicile de confidențialitate UPS, consultați Notificarea de confidențialitate UPS. Pentru întrebări sau comentarii, vizitați Centrul de asistență și asistență. Această comunicare conține informații proprietare și poate fi confidențială. Dacă nu sunteți destinatarul destinat, citirea, copierea, divulgarea sau alte utilizări ale conținutului acestui e-mail sunt strict interzise și vi se solicită să ștergeți imediat acest e-mail.

Notificare de confidențialitate UPS
Centrul de asistență și asistență
 

No comments: