Wednesday 4 November 2020

Comunicat de presa, 4 noiembrie 2020, Londra


Celebrul pictor Bogdan Mihai Radu, decorat de presedintele Klaus Iohannis
Presedintele Klaus Iohannis, a semnat decretul de decorare a artistului Bogdan Mihai Radu stabilit acum la Londra



       

Presedintele Klaus Iohannis a semnat , marti, decretul de decorare a artistului Bogdan Mihai Radu, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Acesta va fi inmanat in cadrul unei ceremonii la Ambasada Romaniei in Marea Britanie alaturi de ceilalti artisti decorati.
Pictorul Bogdan Mihai Radu, un nume cu rezonanta in lumea culturala si artistica atat din Romania cat si de peste hotare, locuieste la Londra de aproximativ 3 ani unde continua sa creeze opere de arta apreciate la nivel mondial.
Munca artistului a fost onorata in Marea Britanie, acesta primind prestigiosul trofeu Oxford International Art Fair in 2018, aducand un aport important imaginii Romaniei in UK.

       

'Ma simt onorat si intr-un fel dator sa nu dezamagesc asteptarile celor care imi aprecieza creatiile. Faptul ca Institutia Prezidentiala este alaturi de artisti este o ocazie extraordinara de a face cunoscuta Romania prin intermediul frumosului.' declara artistul.
Nascut la Sibiu in 1979 si copilarind la Talmaciu, Bogdan Mihai Radu este unul dintre cei mai de succes artisti romani contemporani si este considerat reprezentantul noului val al artei vizuale romanesti. Dupa primele confirmari internationale, incluzand premiul 'Cel mai bun artist' la Oxford International Art Fair si participarea la Tokyo International Art Fair (mai 2018), Bogdan Mihai Radu a decis sa se relocheze la Londra unde munca ii este apreciata la nivel inalt, aftfel incat fostul premier britanic Tony Blair a fost unul dintre vizitatorii expozitiei sale organizate la ICR Londra.



Lucrarile lui Bogdan Mihai Radu se afla in colectii private din tara si din strainatate (Germania, Franta, SUA, Polonia, Marea Britanie)
Mai multe informatii legate de decretul de decorare aici.
www.bogdanmihairadu.com
Contact: C&C PR : Email: office@cc-pr.co.uk ; Bogdan Mihai Radu: +44 7595700789

No comments: