Friday, 17 February 2017

Solicitare de Convocare a celei de-a doua Ediții a Congresului Românilor de Pretutindeni în perioada 24-25 Iunie 2017Sent from my iPhone

Begin forwarded message:

From: Tommy Tomescu <drtommytomescu@crp-ro.org>
Date: 17 February 2017 at 01:39:11 GMT
To: undisclosed-recipients:;
Subject: Solicitare de Convocare a celei de-a doua Ediții a Congresului Românilor de Pretutindeni  în perioada 24-25 Iunie 2017

Buna ziua,

 

        Am decis sa emit o Solicitare timpurie de Convocare a celei de-A DOUA EDITII A CONGRESULUI ROMANILOR DE  PRETUTINDENI  în perioada 24-25 IUNIE 2017, pentru a permite diasporei sa se pregateasca din timp și să aiba o prezenta masivă la acest Congres.

       O prezentă masiva la acest Congres va permite participanților:

  1. Să tragă la răspundere majoritatea membrilor Consiliului Românilor de Pretutindeni care au sustinut in mod tacit sau activ falsificarea unor acte si uzul acestora.
  2. Inlocuirea membrilor Consiliului Românilor de Pretutindeni care pana in acest moment nu au realizat nimic si se pare ca au dorit sa ocupe aceasta poziție doar pentru considerente personale.
  3. Să poata avea o libertate mai mare de selectie a membrilor Consiliului Românilor de Pretutindeni. Această capacitate a fost sever limitata de numarul redus de participanți de la primul Congres al Românilor de Pretutindeni din 2016.
  4. Să verifice activitatea mea.

             Solicitarea poate fi consultata la http://crp-ro.org/congresul-romanilor-de-pretutindeni-2017.html


Cu deplină considerație,

Dr. Tommy Tomescu, DMD

Preşedinte Executiv/Prim Vicepreşedinte al Consiliului Românilor de Pretutindeni

No comments: