Sunday 30 March 2014

REMINDER CONCERT DE MUZICA SI POEZIE 30 MARTIE 2014, 15-16.00, BISERICA SF GHERGHE/ST DUSTAN, FEET STREET LONDRA


IN PROGRAMUL CONCERTULUI DE AZI 30 MARTIE:

IONELA FLOOD
Poezie din volumele:
 
"Antologia Scriitorilor Romani Contemporani" de Lygia Diaconescu
" Parfumul ingerilor " de Ionela Flood
"In numele busuiocului" de Gabriela Costescu
 
 
LIVIA CONSTANTINESCU
Blandul Pastor
Ave Maria
I believe in angels
I have a dream
I dream the dream
 
COSMIN DAVID

Pricesne:
 Rugaciune
 In lumea ta
 Doar prin tine, Isuse
 O batranica se ruga
 Un suflet de crestin
 O noua viata
 Inchinare spre cer
 Hallelujah 

Despre artistii care vor evolua in  acest concert:

LIVIA CONSTANTINESCU


Copilarind cu cantecele neegalatei artiste Maria Ciobanu am invatat ca muzica reprezinta glasul gandirii si al sufletului. Sensibilitatea unui artist poate influenta cu desavarsire perceptia publicului ascultator. Insufland ganduri frumoase reusim sa primim dragostea si admiratia publicului.Iubesc folclorul traditional romanesc si intotdeauna m-am mandrit cu faptul ca sunt romanca. Pentru mine muzica este cel mai bun prieten al omului ce poate alina sufletul in momentele dificile ale vietii.Provenind din zona Olteniei am pregatit un buchet de melodii care sper sa va readuca zambetul pe fata . Folclorul este ceea ce ma reprezinta cel mai bine. Promovarea propriei culturi este o responsabilitate morala a fiecaruia dintre noi,de aceea eu am ales sa infaptueisc acest lucru prin mesajul cantecelor mele si a celor care ne-au lasat ca si mostenire, un adevarat tezaur folcloric. Cel mai special este faptul ca fiecare melodie a folclorului romanesc inspira sentimente de o extraordinara profunzime, reusind asadar sa se formeze o punte de legatura dintre sufletele ascultatorilor si a celor ce traiesc prin cantec iar acest lucru este cel mai important. Versurile folclorului romanesc, sunt inradevar cuvinte nespuse ale inimii care au puterea de a unii suflete, sentimente si ganduri, de aceea cantecelor folclorice vor fi legate pe veci de catre identitatea noastra nationala si culturala.
 
COSMIN DAVID

Cosmin David este originar din Constanta, cu o cariera initial in televiziunea locala este stabilit de cativa ani la Londra .Cosmin este un tanar talentat in lumea artelor fiind confortabil sa abordeze cu profesionalism atat pictura dar si creatia muzicala, atat  arta interpretativa teatrala sau muzicala, dar si filmul.

 
IONELA FLOOD
 
Absolventa a studiilor de management cultural cu bursa acordata  de către Ministerul Culturii , România , în 1999 , a studiat  în Italia , Grecia , Franța și Marea Britanie. Stabilita la Londra din 2002,  a finalizat o cercetare de doctorat cu o bursă de la Ministerul de educație din România în domeniul Managementului proiectelor pentru dezvoltarea comunitatii locale, în timp ce a dezvoltat  proiecte pentru români din  străinătate . Ca director al Centrului Cultural  Mihai Eminescu din București 1999-2002, a fondat revista Enigmaticul  și a inițiat o serie de manifestari: Festivalul  Mihai Eminescu, Festivalul  Mileniului III și Sport Dans Festival. A devenit președinte al Asociației Info Manager deîn 2001 , Vice presedinte de Liga Culturala a Romanilor in 2004 , presedinte al Societatii Romanca, în anul 2006 , vicepresedinte al Radio TVunirea in 2011, promovand dezvoltarea  managementului, marketingului și crearea unor  rețele  socio-culturale europene si internationale. Activitatea  artistica a imbracat diferite forme in ultimii 10 ani: de la organizarea primului Festival de Traditii la Londra, la articole academice si poezie (Premiul Grigore Vieru 2009), de la  pictura (Wimbledon Art Studio) la activitati curatoriale si organizare de evenimente in Romania, Italia, Spania, Austria, Franta si Marea Britanie. Recent a infiintat editura Reverberate Books si Transylvanian Editions pentru promovarea traducerii si publicarii creatiilor literare ale autorilor romani.

VA ASTEPTAM CU DRAG,
ECHIPA SOCIETATII ROMANCA
 

No comments: