Tuesday 26 January 2016

Fwd: £5 off pentru biletele de la spectacolul Fata din curcubeu







​​
​​

Dragi spectatori,

Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm că oferim o reducere de £5 pentru fiecare bilet rezervat pentru spectacolul Fata din Curcubeu de Lia Bugnar cu Tania Popa, actrița Teatrului Național din București, de sâmbătă 30 ianuarie, ora 15.00 de la Leicester Square Theatre.

Pentru obținerea reducerii vă rugăm să folosiți codul promoțional "povesti". 

Fata din Curcubeu e un prilej de recital actoricesc și muzical al unei actrițe spectaculoase, cu o bogată activitate scenică și cinematografică (cu siguranță ați văzut-o în rolul Mihaelei din aclamatul film de debut al lui Cristian Mungiu, Occident). Originară din Republica Moldova, Tania Popa a păstrat în fibra actoricească un temperament vulcanic, pătimaș, cu o aplecare spre profunzime și umor, completat de farmec și o vitalitate debordante. E nevoie doar de câteva minute pentru a fi cuceriți de prezența artistei, iar un spectacol întreg vă va transforma în fani pe viață. (Andrei Vornicu, Gazeta Românească) 

                                                                                                           Când: 30 ianuarie 2016, ora 15:00

Bilete: £30 Premium (număr limitat) £25 Standard, £20- value, £12.5 - Studenți (număr limitat)

Vă așteptăm cu drag la teatru!

Poveşti spuse-n româneşte este o iniţiativă privată al carei scop este promovarea teatrului românesc în Marea Britanie şi stimularea unui dialog intercultural. Proiectul prezintă la Londra producţii de mici dimensiuni, promovează dramaturgie românească contemporană şi actori români cunoscuţi sau mai putin cunoscuţi în montări extraordinare. Proiectul îşi propune prin propunerile de spectacole să se auto-finanţeze din vânzarea biletelor. 

Vă așteptăm cu drag la teatru! 

Claudia Cirlig

Producător Poveşti spuse-n româneşte

Disclaimer

Primiţi acest e-mail deoarece aţi fost de acord să vă lăsaţi datele de contact la unul dintre spectacolele seriei, sunteţi un lider important al comunităţii româneşti din Marea Britanie sau Irlanda sau sunteţi unul dintre prietenii şi colaboratorii proiectului. Dacă nu mai doriţi să primiţi e-mail-uri din partea noastră, va rog să-mi trimiteţi un e-mail gol.




This email has been sent from a virus-free computer protected by Avast.
www.avast.com

No comments: