Thursday 12 March 2015

"Mascariciul" si "Nunta muta": intalniri memorabile cu Horatiu Malaele




Dragi spectatori,

Povești spuse-n românește are bucuria de a-l avea din nou invitat la Londra pe celebrul actor, regizor de teatru și film și caricaturist român Horațiu Mălăele. 
Horațiu Mălăele revine la Londra în triplă ipostază: actor, regizor de teatru și regizor de film. Nu ratați o întâlnire specială cu unul dintre cei mai iubiți creatori de teatru și film din România! La Londra numai pe 28 și 29 martie! 

Măscăriciul după Cehov, regia Horațiu Mălăele, spune povestea bâtrânului actor Vasili Vasilici Svetlovidov (Horațiu Mălăele), nefericit după o carieră de peste 40 de ani în teatru și a lui Nikita Ivanîci (Nicolae Urs), sufleorul lui de-o viață. Relația dintre cei doi este plină de delicatețe și sensibilitate, accentuată de momente teatrale memorabile.


Când: 29 martie 2015, ora 14.30 și 17:30
Bilete: 20 lire - standard, 30 lire - Premium, 12.5 lire - Studenți (număr limitat)
Ofertă pentru toată familia: 60 lire (2 bilete adulți și 2 bilete copii) 
Notă: Spectacolul este recomandat pentru toată familia! 


Sâmbătă, 28 martie, de la ora 19:00, într-o clădire superbă din South Kensington vom proiecta filmul Nunta mută/Silent Wedding în prezența regizorului filmului. Horațiu Mălăele va răspunde după proecție întrebărilor dvs. într-o sesiune Q&A informală.  

Nunta mută/Silent Wedding este o tragi-comedie captivantă care are la bază o poveste reală dintr-un sat izolat din România anului 1953. Filmul reprezintă debutul actorului Horațiu Mălăele în calitate de regizor și îi are în distribuție printre alții pe Meda Victor, Alexandru Potocean, Valentin Teodosiu, Victor Rebengiuc si Tamara Buciuceanu Botez. 
Când: 28 martie 2015, ora 19:00
Unde: The Polish Heart Club, South Kensington
Bilete: 14.50 lire - standard
Q&A cu Horațiu Mălăele 
Notă: Filmul va fi subtitrat în limba engleză 
                                                                             Informații despre film și bilete online: http://www.etickets.to/buy/?e=12425 

Poveşti spuse-n româneşte este o iniţiativă privată al carei scop este promovarea teatrului românesc în Marea Britanie şi Irlanda şi stimularea unui dialog intercultural. Proiectul prezintă la Londra şi Dublin producţii de mici dimensiuni, promovează dramaturgie românească contemporană şi actori români cunoscuţi sau mai putin cunoscuţi în montări extraordinare. Proiectul îşi propune prin propunerile de spectacole să se auto-finanţeze din vânzarea biletelor. 

Vă mulţumim că sunteţi alături de noi în acest proiect şi sperăm să vă vedem la teatru!

Vă rog să transmiteţi mai departe acest e-mail iubitorilor de teatru din Londra. 

Claudia Cirlig

Producător Poveşti spuse-n româneşte

Disclaimer

Primiţi acest e-mail deoarece aţi fost de acord să vă lăsaţi datele de contact la unul dintre spectacolele seriei, sunteţi un lider important al comunităţii româneşti din Marea Britanie sau Irlanda sau sunteţi unul dintre prietenii şi colaboratorii proiectului. Dacă nu mai doriţi să primiţi e-mail-uri din partea noastră, va rog să-mi trimiteţi un e-mail gol.




No comments: