Thursday 1 October 2015

„Pașaport internațional de sănătate”-Invitatie eveniment: 3 octombrie Londra, 4 octombrie Bristol





 

INVITAȚIE

 

 

 

Revista bilingvă ROMANIA IN CONTACT alături de partenerii săi, Destine, Societatea Medicală Română din UK, Consulatul Onorific al României din Bristol și Clinica stomatologică "Just Smile", are onoarea să vă invite la cel de-al doilea eveniment de informare intitulat „Pașaport internațional de sănătate" organizat în Marea Britanie, care se va desfășura, în orașele Londra și Bristol, în zilele de 3 și 4 octombrie 2015.

Seria de informări inițiată în prima parte a acestui an revine în sprijinul membrilor comunității române și va aduce în discuție subiecte care privesc cel mai important domeniu din viața noastră: sănătatea.

Programul evenimentelor este următorul:

·         3 octombrie 2015, ora 10:30 am, Londra, Hotel Novotel Excel, Sala London II, etaj 1, 7 Western Gateway, Royal Victoria Dock, E16 1AA;

·         4 octombrie 2015, ora 2:30 pm, Bristol, Consulatul Onorific al României din Bristol, 1 Redland Park, BS6 6SA.

 

Ar fi o onoare pentru noi să vă alăturați acestei inițiative. Vă așteptăm!

 

 

ROMANIA IN CONTACT te invită să îți iei pașaportul internațional de sănătate

 

ROMANIA IN CONTACT alături de partenerii săi, Destine Broker de Asigurare, Societatea Medicală Română din UK, Consulatul Onorific al României din Bristol și Clinica stomatologică "Just Smile", organizează al doilea eveniment de informare în Marea Britanie care se va desfășura pe parcursul a două zile, în orașele Londra și Bristol, în data de 3 și 4 octombrie 2015.  

Seria de informări revine în sprijinul membrilor comunității române și are ca țintă evoluția remarcabilă a acesteia în diaspora. Tema principală de discuție este sănătatea, iar dezbaterea va aduce în prim-plan reglementări în materie de servicii medicale în UK, dar și raportul dintre entitățile medicale din Marea Britanie și din România – colaborare, informare, cunoaștere, toate pentru o bună dezvoltare a comunității românești.

Destine participă cu scopul de a contribui la prevenirea dramelor familiale datorate neaccesării unui mijloc de protecție socială și medicală sau a accesării unui sistem neadecvat nevoilor reale. Pornind de la ideea „Salvăm vieți, schimbăm destine!", invitații vor putea să ofere sprijinul necesar în luarea celor mai bune decizii pentru achiziționarea serviciilor de care românii au nevoie. Destine se află în parteneriat cu Cigna Corporation, furnizor de talie internațională de produse de asigurare unice în lume, care oferă soluții individuale pentru fiecare client.

Reprezentanții Societății Medicale Române din UK și ai Clinicii stomatologice "Just Smile" sunt pregătiți să aducă în discuție numeroase oportunități, beneficii, avantaje și un set de informații utile despre cel mai important domeniu din viața noastră: sănătatea.

Din panelul de discuție fac parte: Nicolas Roubin – Head of Business Development, Europe Global IPMI, Alina Preda – Director dezvoltare Destine Broker de Asigurare, Ștefan Puntea – Acționar, Manager Suceava, Maria Mocănașu – Manager Onesti, dr. Edmond Munteanu - SMRUK, Adela Munteanufizioterapeut, SMRUK, dr. Alexandru Lita - SMRUK, dr. Laurențiu Marinaș – manager Just Smile. Consulul Onorific al României din Bristol, dr. Răzvan Constantinescu, a avut amabilitatea să se alăture inițiativei publicației și va deschide ziua evenimentului pe 4 octombrie cu un mesaj oficial. Moderator: Daniela Vițelaru.

Întâlnirile cu românii din diaspora se vor desfășura după programul:

-          3 octombrie 2015, ora 10:30 am, Londra, Hotel Novotel Excel, Sala London II, etaj 1, 7 Western Gateway, Royal Victoria Dock, E16 1AA

-          4 octombrie 2015, ora 2:30 pm, Bristol, Consulatul Onorific al României din Bristol, 1 Redland Park, BS6 6SA 

 

Cu prietenie, 





--
DANIELA VITELARU
Editorial Director
ROMANIA IN CONTACT magazine
London, UK

No comments: